Mijn favorieten

Verkoop


“Makelen is een vak, taxeren ook. Zeker in de huidige markt.”

Poelman Makelaar & Taxateur o.z. bemiddelt als NVM register makelaar-taxateur graag bij de verkoop van uw woning of bedrijfsmatig vastgoed. Dat wij aangesloten zijn bij de grootste brancheorganisatie NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, betekent dat u verzekerd bent van kwaliteit en een geslaagd eindresultaat van ons mag verwachten.
 
Een realistische prijsstelling en een goede presentatie zijn van groot belang in de huidige markt. Daarnaast spelen ook een doordachte verkoopstrategie, prettige bezichtigingen en goede onderhandelingstechnieken een doorslaggevende rol voor het bereiken van het gewenste resultaat. Nadat een overeenkomst mondeling tot stand is gekomen, zullen wij de koopakte opstellen die door zowel de kopende partij als ook door de verkopende partij ondertekend wordt. Vervolgens volgt de eindinspectie van de woning of het bedrijfspand waarna de eigendomsoverdracht bij de notaris kan plaatsvinden.
 
Regelmatig zullen wij met u evalueren over de voortgang van de verkoop en de aanvragen voor bezichtigingen. En, indien nodig, stellen wij samen met u de verkoopstrategie bij. Via uw eigen online dossier kunnen wij u continu op de hoogte houden van het verkoopproces en de ontwikkelingen in de markt.
 
Met bijna 25 jaar ervaring in de makelaardij en grote deskundigheid zowel op het gebied van woningverkoop als ook bij de verkoop van bedrijfsmatig vastgoed kunt u vertrouwen op de kennis en vaardigheden van Poelman Makelaar & Taxateur.